Toimitusehdot

Voimassa 25.1.2023 alkaen

LUXINI® Crystals (Sini Jurva Design, Y-tunnus 2779882-5, Tilhenpolku 6, 37630 Valkeakoski, info@luxinicrystals.com) myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille ympäri maailman. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tilaus maksetaan Paytrail- tai PayPal-palvelun kautta maksukortilla.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tilaukset postitse postilaatikkoon tai Postin toimipisteeseen.

Toimituskulut ovat:

Seurantakoodillinen kirjelähetys postilaatikkoon (Suomi): 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista tai Postin toimipisteestä (Suomi): 6,90 €

Ilmainen toimitus Suomeen yli 100 €:n tilauksiin.

Toimitus ulkomaille alkaen 6,90 €

Toimitusaika

Lähetämme tuotteet kahden arkipäivän sisällä. Tilauksen toimitusaika on 3–5 arkipäivää Suomeen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilinumerosi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@luxinicrystals.com. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotteita on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Palautamme summan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:

LUXINI® Crystals / Sini Jurva
Tilhenpolku 6
37630 Valkeakoski
FINLAND

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua, muunneltua tai tilattua tuotetta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10 euron maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen.

Jos lähetys on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.